Välkomna till Lena och Hans släktsidor

Det primära syftet med denna hemsida är att presentera och sammanställa forskningsresultaten från kyrkböcker, tryckt litteratur, från andra släktutredningar, från webben och via personliga kontakter med många personer från ovanstående släktgrenar.  Dessa sidor är därför riktade till de "släktingar" och andra intresserade som vill ta del och kanske lämna bidrag till eventuella framtida "släktböcker".

Jag kan inte garantera att uppgifterna - vare sig släktrelationerna eller släktnotiserna - är 100% korrekta. Jag rekommenderar därför att alla uppgifter som hämtas från hemsidan kollas mot originalkällor. Vid ev. felaktigheter är jag tacksam om ni hör av er till oss.

Du kan söka och läsa information i denna databas utan att logga in. Däremot kommer du inte se information om nu levande personer. Om du registrerar dig så kan du få behörighet att se vad jag har om din gren av släkten

Efter registrering tlldelas du dina rättigheter, detta kan ta en stund.
Du får gärna använda mitt material för egen forskning, men nämn mig som källa. Hör av dig om du ser några fel eller om det finns uppgifter att komplettera.